Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord.Lees meer

Veelgestelde Vragen

Ik heb de lijmlaag meegtrokken, wat moet ik doen:

*  Soms gebeurt het weleens dat de lijmlaag mee omhoog komt met de beschermlaag. Trek dan niet verder maar veeg met de platte hand de beschermlaag weer terug op het canvas, strijk dit met een warme hand goed glad, en u zult zien dat u nu alleen de beschermlaag los kunt halen. Gebeurt het nog een x herhaal dan dezelfde stap nogmaals, of begin in een andere hoek.

Zitten er altijd voldoende steentjes bij de pakketten:


* Voordat u uw bestelling krijgt worden alle pakketten door ons gecontroleerd op compleetheid, zo worden ze ook verzonden. Het wil echter weleens voorkomen dat ondanks dat wij ze compleet verzenden, u toch wat steentjes tekort kunt komen. Niet getreurd, u stuurt aan ons via info@dehandigehobby.nl duidelijk uw ordernummer door en een foto van de A4 controlelijst en welk kleurnummer en hoeveel zakjes u tekort komt en wij verzenden 1x de steentjes gratis naar u toe. Wel adviseren wij u om de Painting zoveel mogelijk af te maken zodat wij alles is 1 zending naar u toe kunnen sturen. heeft u vaker steentjes nodig dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening, de steentjes vergoeden wij.

Hoe kan ik het beste mijn steentjes sorteren:

* U kunt u steentjes sorteren in onze fliptop bewaardozen, dit zijn 64 tictacdoosjes in een handige bewaarkorffer, deze is bij ons te bestellen in de webwinkel bij de accessoires.

De kleuren komen niet overéén met de afbeelding:

* Dat klopt, u dient er  rekening mee te houden dat de diamond painting van een afbeelding of foto qua kleur nooit hetzelfde zal worden als de originele afbeelding/foto. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van 447 kleuren, en er wordt met de kleuren gewerkt die het dichtste in de buurt komen van de afbeelding/foto. Bij bijvoorbeeld een zwart wit afbeelding zullen de kleuren roze en groen en blauw ook in voor kunnen komen. Dit is normaal, dit zijn kleuren die zorgen voor het uiteindelijke resultaat zoals schaduw, diepte en detail.